Volpelleres tindrà una escola bressol que s'ubicarà als barracons que deixi lliures l'Escola Nova


  • Comparteix:

Imatge de l'Escola nova

Imatge de l'Escola nova

El barri de Volpelleres disposarà d'una escola bressol que s'ubicarà als barracons que l'Escola Nova deixi lliures quan l'edifici definitiu d'aquest centre sigui una realitat. Ho ha anunciat l'alcaldessa, Mercè Conesa, a la Festa Major del barri, on ha explicat que els mòduls serviran de projecte inicial per donar sortida a les necessitats en educació infantil del barri.

L'alcaldessa ha mantingut una reunió aquest divendres amb la direcció de centres docents de Catalunya de la Generalitat per abordar la planificació d'equipaments educatius de Volpelleres en els propers tres anys. De la trobada, Conesa n'ha fet públic que Sant Cugat tindrà una nova escola bressol ubicada en aquest barri que usarà els barracons que deixi lliures l'Escola Nova quan es construeixi l'edifici definitiu d'aquest centre.

Conesa calcula que a finals d'any podran presentar una planificació conjunta amb el govern per a l'edificació final de la dotzena escola.

Mercè Conesa

Hem iniciat el curs amb P3 però l'objectiu és molt ràpid abordar amb la conselleria l'edificació definitiva a la parcel·la que li correspon. Esperem que al desembre puguem presentar una planificació conjunta.


Conesa també ha recordat que en aquest barri està previst que es traslladi el nou institut Leonardo, ara a l'espera que acabi el procés de licitació. L'alcaldessa afirma que al desembre està prevista l'adjudicació de l'obra perquè al primer trimestre de 2017 es concretin les clàusules i les condicions del projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.