Volpelleres tanca la seva primera festa major amb 'la unió de tots els veïns'


  • Comparteix:

La festa ha ofert activitats per a tota la família

La festa ha ofert activitats per a tota la família

L'Associació de Veïns de Volpelleres considera que la primera festa major del barri ha servit per contribuir a 'la unió' de tots els veïns de la zona i per fomentar la participació de les entitats del barri. El president de l'entitat i pregoner de la gresca, Alberto Valcarce, ha qualificat de 'brutal' l'afluència de públic a les activitats que s'han celebrat i dóna per feta la continuïtat de la iniciativa amb una nova edició l'any vinent. La Festa Major de Volpelleres va començar divendres i ha proposat, entre d'altres, una fira d'atraccions, espectacles de màgia, la fira d'entitats i activitats esportives.

Valcarce ha admès que l'organització s'ha sorprès per la gran afluència de públic ja que fins i tot durant la xocolatada va haver-hi gent que no va poder prendre's el seu got.

Alberto Valcarce

Si el que volíem era la unió de tots els veïns i la participació de les entitats, la valoració no pot ser millor. La resposta ha estat brutal.


De cara a la propera edició de la festa, el president de l'associació veïnal vol que hi hagi més entitats que s'impliquin en l'organització. D'altra banda, Valcarce creu que s'haurà de reformular la programació de les activitats nocturnes per garantir-hi més afluència de públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.