Veïns Centre-Estació critica l'Ajuntament per modificar el projecte d'hotel d'entitats dels pressupostos participatius


  • Comparteix:

L'antic ajuntament no es destinarà a l'hotel d'entitats / Foto: Google Maps

L'antic ajuntament no es destinarà a l'hotel d'entitats / Foto: Google Maps

L'Associació Veïnal del Centre-Estació lamenta que l'Ajuntament hagi modificat la proposta de convertir l'antic ajuntament en un hotel d'entitats i una sala d'exposicions del sector centre oest que l'entitat havia presentat als pressupostos participatius. El seu president, Vicenç San Francisco, explica que per això es desvinculen del procés participatiu i critiquen el consistori per 'manca de diàleg'.

El consistori ha descartat finalment la proposta de l'associació per raons tècniques, però San Francisco diu que en cap moment se'ls han comunicat quines eren. Per això, es desmarquen de la proposta que finalment ha presentat l'Ajuntament, que exclou l'antic edifici consistorial com a ubicació de l'hotel d'entitats i no garanteix que es faci al sector centre oest.

San Francisco ha assegurat a Cugat.cat que cal plantejar-se si el consistori es creu de veritat els pressupostos participatius.

Vicenç San Francisco

Hem de plantejar-nos entre les associacions i l'Ajuntament com volem fer els processos participatius: si ens ho creiem o no, si ens creiem que la participació és bona o volem utilitzar-la per fer els nostres projectes.


Tot i la retirada del suport a la proposta, l'associació manté que el barri necessita un espai de reunió i potenciar l'existència de centres culturals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.