Recta final per participar als premis de periodisme d'investigació Ramon Barnils


  • Comparteix:

El premi recorda el periodista santcugatenc

El premi recorda el periodista santcugatenc

El termini per participar al Premi Ramon Barnils de Periodisme d'Investigació finalitza el 3 de novembre. El guardó que el Grup de Periodistes Ramon Barnils ha recuperat per fomentar aquest tipus de periodisme està obert a periodistes i estudiants de Periodisme.

Els treballs es valoraran en dues categories diferents. D'una banda, hi ha un premi de 700 euros per a obra publicada en format escrit, sonor o audiovisual que hagi estat difosa en algun mitjà dels Països Catalans els darrers 12 mesos. De l'altra, s'ofereix un guardó de 1.300 euros per a obres inèdites que es presentin en format escrit. El guanyador, a més, publicarà el reportatge al diari 'Ara'. Les bases del premi completes es poden consultar al web del premi.

La primera edició del guardó va representar la recuperació i l’actualització del Premi Barnils que, amb el mateix nom, va donar el setmanari 'El Temps' entre el 2001 i el 2008 als Premis Octubre de la ciutat de València. La segona edició del premi és possible gràcies al suport de l'Ajuntament, els supermercats BonPreu-Esclat, la denominació d'origen Terra Alta, el Born Centre de Cultura i Memòria, el Col·legi de Periodistes i el diari 'Ara'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.