L'EMD instal·la cinc desfibril·ladors automàtics a punts concorreguts de Valldoreix


  • Comparteix:

Desfibril·lador a la plaça de Pompeu Fabra / Foto: EMD de Valldoreix

Desfibril·lador a la plaça de Pompeu Fabra / Foto: EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha instal·lat cinc desfibril·ladors automàtics en zones amb gran afluència o amb risc potencial elevat del territori. Els aparells s'han col·locat a la plaça de Pompeu Fabra - a tocar de l'EMD -, a les places de l'Estació i del Casal de Cultura, al Casal d'Avis i a la Zona Esportiva del carrer de Brollador.

Els aparells són del model Samaritan Pad 360P de la marca HeartSine i estan dissenyats especialment per ser utilitzats en espais públics. Analitzen el ritme cardíac i administren una descàrrega elèctrica a les víctimes de parades cardíaques sobtades per restablir el ritme normal del cor.

Aquests desfibril·ladors són fàcils d'utilitzar i proporcionen indicacions visuals i auditives molt clares per guiar la persona que assisteix la víctima durant la col·locació dels elèctrodes. L’administració de la descàrrega, que només es produeix si és necessària, és totalment automàtica, fet que significa que l’usuari no ha de polsar cap botó per administrar la descàrrega.

Sant Cugat va instal·lar 30 desfibril·ladors l'octubre de l'any passat i es va convertir en ciutat cardioprotegida. Un d'aquests aparells va col·locar-se al pavelló de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.