Comencen les votacions dels pressupostos participatius


  • Comparteix:

Presentació de la campanya dels pressupostos participatius

Presentació de la campanya dels pressupostos participatius

Les votacions per decidir quins projectes dels 25 finalistes es tiren endavant en els pressupostos participatius comencen aquest dilluns. Els santcugatencs podran escollir fins al 6 de novembre on es destinaran dos milions d'euros del pressupost municipal. Per fer-ho, l'Ajuntament ha creat una aplicació de mòbil, s'instal·laran urnes a diversos equipaments municipals i també es podrà votar a través de la web Ambtudecidim.santcugat.cat. Els projectes es poden conèixer en una exposició a la plaça de l'Om a partir d'aquest dilluns a les set de la tarda.

També es col·locaran plafons informatius a les places de Lluís Millet i de Joan Borràs, a la cantonada de l'avinguda de Francesc Macià amb el carrer de la Torre i a la rotonda de la carretera de Vallvidrera amb el camí de Can Pagans.

Tots els santcugatencs majors de 16 anys podran escollir, com a màxim, quatre projectes grans i quatre de petits d'entre les 25 propostes finalistes. L'Ajuntament tirarà endavant les 12 iniciatives més votades. Si els costos d'aquests projectes no sumen els dos milions de què es disposa, s'executarà el següent projecte amb més vots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.