La Floresta acull la presentació del Casal de Joves i la inauguració del nou local del cau


  • Comparteix:

L'entitat estava establerta a la planta baixa de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta

L'entitat estava establerta a la planta baixa de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta

Les pistes esportives de la Floresta acullen la presentació aquest diumenge del recent creat Casal de Joves i del nou local de l'agrupament escolta del barri. El cau inaugurarà la nova seu al Centre Cívic de la Floresta Can Llobet a tres quarts de dotze del matí i el Casal de Joves, gestionat des de l'Assemblea de Joves, presentarà el projecte i l'espai. Les entitats proposen una jornada amb jocs infantils, un dinar popular i taules rodones per debatre el treball de les associacions.

La rua simbòlica de trasllat del cau donarà el tret de sortida a la jornada a dos quarts d'onze del matí, quan els escoltes faran el recorregut des de l'antic local fins al nou. Una vegada al Centre Cívic, s'inaugurarà l'espai i es farà una presentació de l'agrupament. Les activitats per a nens i joves així com els partits de futbol i bàsquet començaran a les dotze del migdia. Tot seguit, a les dues hi haurà una paellada a preu popular.

La presentació del Casal de Joves tindrà lloc a les quatre de la tarda. Al cap de mitja hora començaran els tallers infantils. Les taules rodones, que començaran a les cinc de la tarda i a les sis, parlaran de 'Per què volem un Casal?' i dels 'Rols educatius en les relacions familiars. Necessitat d'autodeterminació adolescent i de control parental'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.