S'eleven a dos els morts per l'accident d'aquest dimecres a la B30, a Sant Cugat


  • Comparteix:

La via B30 / Foto: Arxiu

La via B30 / Foto: Arxiu

La ferida greu en el sinistre mortal d'aquest dimecres a la nit a la B30, a l'altura de Sant Cugat, ha mort aquest dijous, ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). El conductor del vehicle on viatjava la dona, un veí de Rubí de 67 anys, va morir a l'acte després que el cotxe on circulaven xoqués amb un camió per causes que encara es desconeixen.

Segons el Servei Català del Trànsit, l'accident va tenir lloc al punt quilomètric 4,5 de la B30. El cotxe va xocar amb un camió que havia fet la tisora, cap a les onze de la nit. El conductor del turisme va morir a l'acte i la copilot va ser traslladada ferida greu a l'hospital de la Vall d'Hebron, on ha mort aquest dijous. En el sinistre, també va resultar ferit lleu un home de 40 anys, que va ser traslladat a l'Hospital de Terrassa.

Nou patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets. Les autoritats encara investiguen les causes de l'accident.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.