Sant Cugat acollirà una nova edició del Campus Rock


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca acollirà el primer Campus Rock el cap de setmana del 18 al 20 de maig. Es tracta d'una iniciativa engegada per diferents grups de rock català que té l'objectiu d'introduir artistes novells en el món de la música.

Donar un impuls a la creativitat dels alumnes, millorar la seva tècnica musical i reforçar la personalitat de cadascun d'ells són els principals objectius del Campus Rock Sant Cugat.

Jimmy Piñol, component del grup Lax 'n' Busto, ha explicat que el campus està obert a tot tipus de gent.

Jimmy Piñol

Pot venir tot tipus de gent. Des del primer dia els expliquem que la nostra finalitat és barrejar-los i formar grups. Perquè han d'entendre que en un grup tots són importants a l'hora de fer música.


El cantautor, Toni Xuclà, ha explicat que aquest campus és una plataforma per joves compositors. Xuclà ha avançat que tenen la intenció d'enregistrar un CD amb les millors cançons que han sorgit en diferents campus.

Tony Xuclà

Acabat l'any triem quatre cançons entre tots els campus i les enregistrem en un estudi professional. Traurem al mercat un disc mostra que farà de plataforma dels compositors.


Les classes començaran el divendres 18 de maig i finalitzaran aquell diumenge amb un concert de rock a càrrec dels alumnes. La plaça de l'Om serà l'escenari d'aquest concert que tindrà lloc a les set de la tarda. Artistes com Marc Parrot o Dani Nelo seran alguns dels professors de la iniciativa.

Les inscripcions ja es poden fer a través d'internet a la pàgina www.campus-rock.net per un preu de 75 euros. Els santcugatencs associats a alguna entitat de la ciutat podran gaudir d'un descompte de 10 euros. En total s'han ofert 25 places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.