Sant Cugat renova l'acreditació com a Ciutat Amiga de la Infància


  • Comparteix:

El premi s'ha concedit aquest dimarts / Foto: Premsa Ajuntament Sant Cugat

El premi s'ha concedit aquest dimarts / Foto: Premsa Ajuntament Sant Cugat

L'Unicef ha concedit aquest dimarts a Sant Cugat la segona distinció de Ciutat Amiga de la Infància per incorporar el punt de vista dels infants en la presa de decisions i engegar projectes locals tenint en compte els interessos dels menuts. El municipi és una de les 25 localitats que ha renovat l'adhesió al programa que promou l'Unicef i manté el segell distintiu des de 2012. La distinció ha tingut lloc al Palau de la Magdalena de Santander.

Sant Cugat és la localitat amb l'índex de natalitat més alt del país i la segona a l'Estat espanyol. Al municipi, la quitxalla i els menors de 18 anys representen el 25% de la població.

Un dels factors que l'Unicef ha tingut compte per reconèixer Sant Cugat és la trentena de projectes en què treballa l'Ajuntament, ha exposat el consistori. Entre ells, el Pla Educatiu d'Entorn (PEE), l'Escola de Pares i Mares, les Escoles Bressol Municipals, el Pla de Dinamització Educativa (PDE), el Casal TorreBlanca, el Servei d'Informació Juvenil (SIJ), el Festival Petits Camaleons, el Consell d'Infants i el programa d'esport escolar de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

L'Unicef desenvolupa la iniciativa des de fa 14 anys i cada quatre atorga la distinció a les entitats locals que compleixen amb els requisits de la convocatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.