Encarregat el projecte per arranjar la riera de Saladrigues i el torrent de Buscarons


  • Comparteix:

Imatge d'una riera / Foto: El Mussol

Imatge d'una riera / Foto: El Mussol

L'Ajuntament ha adjudicat el contracte per redactar el projecte per arranjar la riera de Saladrigues i el torrent de Buscarons i concretar les actuacions que s'hi faran. Els treballs consistiran a renovar la xarxa de clavegueram que passa per aquesta zona de la Floresta per solucionar els problemes de conducció d'aigües. Tot i que encara no se sap quan començaran les obres, està previst que el projecte estigui redactat en els propers mesos i que els treballs comencin en aquest mandat. La inversió és de 3,4 milions.

També està previst redimensionar la xarxa i millorar el traçat del col·lector per situar-lo, quan sigui possible, fora de la llera. En paral·lel, el projecte també preveu naturalitzar els marges d'aquests torrents i recuperar la zona com a espai natural. A més, es millorarà l'espai fluvial dels torrents en els seus trams no urbanitzats per protegir-lo de les erosions de les escorrenties i obrir nous espais al ciutadà, dels quals ara per ara no pot gaudir.

El plenari es va comprometre al setembre de l'any passat a trobar una solució definitiva per a la riera de Saladrigues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.