Els treballadors de l'HGC es concentraran a la Festa de Tardor i preveuen més mobilitzacions


  • Comparteix:

Els treballadors ja van concentrar-se davant el Parlament al maig / Foto: Cedida

Els treballadors ja van concentrar-se davant el Parlament al maig / Foto: Cedida

Els treballadors de l'Hospital General de Catalunya (HGC) es concentraran aquest diumenge a la plaça de l'Om en la Festa de Tardor per recollir signatures i informar els santcugatencs de la sortida del centre del sistema sanitari públic (SISCAT). Els afectats han anunciat que si el ple de dilluns que ve no dóna suport a la proposta de Convergència i C's per evitar la marxa de l'equipament es concentraran de nou davant el Parlament, coincidint amb el debat a la cambra sobre les condicions de reprivatització dels serveis que ofereix el centre.

Són unes actuacions que han decidit la junta facultativa, CCOO i l'Associació Professional de Facultatius del centre i que volen posar de nou de manifest la disconformitat dels professionals amb la decisió de la Generalitat. I més, diuen els empleats, després de la convulsa reunió de divendres passat amb el conseller de Salut, Toni Comín.

La representant de CCOO, Roser Morraja, ha afirmat que han fet públic els detalls de la trobada dies més tard perquè van sortir de la reunió amb el conseller 'en estat de xoc'.

Roser Morraja

Em vaig sentir insultada en la meva intel·ligència i amenaçada per si parlàvem amb els mitjans de comunicació. La nostra relació amb el conseller nul·la.


Els treballadors lliuraran al ple de dilluns les firmes que portin recollides fins al moment. Allà ERC-MES defensarà la sortida de l'HGC del sistema sanitari integral d'utilització pública (SISCAT) i ho farà amb una moció alternativa a la que ha presentat Convergència i C's, que proposen el contrari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.