L'equip de govern veu amb bons ulls l'anunci de Comín sempre que no sigui 'un globus sonda'


  • Comparteix:

Damià Calvet, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Damià Calvet, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

L'equip de govern veu amb bons ulls l'anunci de Comín de comprar l'HGC sempre que no sigui 'un globus sonda'. Si es confirma l'oferta del departament de Salut, serà una bona notícia, segons el govern local, perquè suposarà mantenir les prestacions sanitàries a Sant Cugat i els llocs de treball. El tinent d'alcalde i coordinador del govern municipal, Damià Calvet, ha fet una valoració inicial de l'anunci a l'espera que l'alcaldessa, Mercè Conesa, atengui als mitjans, dilluns, abans del ple.

Calvet ha explicat que el govern local valorarà definitivament la proposta quan s'hagi concretat.

Damià Calvet

Estem en converses amb la conselleria per acabar d'esbrinar si el conseller Comín s'ha avançat a una voluntat que s'ha d'expressar durant els propers dies o si senzillament ha sigut un globus sonda.


Convergència mantindrà la moció pel ple de dilluns que ve en què insta el govern de la Generalitat a deixar sense efecte l'acord pel qual l'HGC sortirà de la xarxa pública del sistema sanitari (SISCAT) el 31 de desembre.

Reacció del Consell Comarcal
Després de l'anunci de Comín, el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha demanat al conseller de Salut 'una trobada urgent' amb els alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental per abordar la situació 'de col·lapse' de l'atenció sanitària i les previsions del departament. Giménez, amb la vista posada a l'HGC i la Clínica del Vallès, ha reiterat 'la voluntat de treballar conjuntament amb la conselleria per abordar aquesta qüestió i per definir les polítiques d'atenció sanitària al Vallès Occidental'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.