La Festa de Tardor sobreviu a la pluja matinal i s'omple de cultura popular en la jornada de dissabte


  • Comparteix:

La cultura popular ha protagonitzat les propostes de la tarda de dissabte de la Festa de Tardor, marcada per la pluja al matí. Les entitats han pogut mostrar la seva feina en diversos punts al voltant del Monestir a un públic que s'ha anat animant a mesura que passaven les hores. Bastoners, geganters, sardanistes i el Grup Mediterrània, entre d'altres, han desfilat pels escenaris d'una festa que ha arribat enguany a les 41 edicions.

Les sardanes han obert les activitats amb una ballada a la plaça d'Octavià, on han mostrat algunes peces del repertori de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat. Una altra dansa, el ball de Gitanes, ha agafat el relleu per donar pas a Bastoners i Gegants. El Correfoc de la Festa de Tardor ha servit per posar el punt final a les activitats.

Per les entitats, es tracta d'una oportunitat per donar-se a conèixer a la ciutat, per això organitzen diverses activitats. El president dels Geganters de Sant Cugat, Ramon Bruguera, assenyala que és bon moment per captar nous públics.

Ramon Bruguera

És la festa de les entitats i és una mica mostrar el que fem durant l'any. Per això fem un taller de portadors per intentar aconseguir-ne més.


El públic s'ha anat acostant a les activitats a mesura que el cel s'aclaria i s'ha concentrat sobretot durant l'actuació dels geganters i els bastoners. Alguns es sorprenien de trobar-se amb les activitats al carrer.

Públic

Estavem passejant per aquí i ens hem trobat això, és la primera vegada que ho veiem i està bé. / Ens agrada trobar-nos això per veure què es fa a Sant Cugat.


L'última acte de la jornada, el concert de LaPortàtil.FM s'ha suspès finalment. La festa segueix aquest diumenge amb la Fira d'Entitats i la lectura del manifest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.