Geraldine Koninckx guanya la 19a edició del concurs TOT Fotoportada Vitaldent

Els guanyadors del concurs

Societat

Publicat el 27/oct/16 per Marc Sala

La instantània 'La libertad' de la fotògrafa Geraldine Koninckx ha guanyat la 19a edició del concurs TOT Fotoportada Vitaldent. El veredicte del jurat s'ha donat a conèixer aquest dijous a la inauguració de la mostra que recull les 900 fotos que han participat a l'edició d'enguany i que es pot visitar a la plaça de Barcelona durant el novembre. La guanyadora s'ha endut un val de 500 euros a la botiga Milar.

Més de 1.200 fotografies s'han presentat a concurs de les quals 900 s'han seleccionat en complir els criteris establerts. Aquestes imatges s'exposen per primera vegada a l'aire lliure en uns plafons al centre de la plaça de Barcelona. La inauguració ha servit per entregar els premis als 25 guanyadors repartits en cinc categories.

La guanyadora en la categoria de 'Lleure' no ha pogut recollir el premi, un val de compra per valor de 500 euros a la botiga Milar, ja que es tracta d'una veïna de Gandia que va participar al concurs durant una estada a Sant Cugat aquest estiu.

El president del grup TOTmedia, Ramon Grau, s'ha mostrat satisfet de la participació.

Ramon Grau

És un projecte que va començar amb un centenar de participants i avui la plaça està plena de fotografies. A més, aplega gent de totes les edats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Gerard Artal ha guanyat la categoria d''Esports', mentre que Jordi Puig s'ha proclamat guanyador en l'apartat de 'Festa Major'. Mariona Atu és l'autora de la instantània més votada pel jurat en la categoria 'La meva mascota i jo', mentre que Irene Boronat ho ha estat en la categoria 'Instagram'.