El 7è sopar benèfic del doctor Iván Mañero lluita un any més per la millora de la sanitat a Guinea Bissau


  • Comparteix:

Detall del cartell de la iniciativa / Foto: Fundació Iván Mañero

Detall del cartell de la iniciativa / Foto: Fundació Iván Mañero

La Fundació Doctor Iván Mañero i l'ONG AMIC uneixen esforços un any més per tirar endavant la 7a edició del sopar benèfic que vol recaptar fons per al programa #InyecciónDeVida per millorar la salut materno-infantil a Guinea Bissau. La gala tindrà lloc aquest dijous a les vuit del vespre a l'Hotel Qgat amb la presència de noms de l'espectacle i l'esport com Lara Dibildos, Beth, Vicky Martin Berrocal i el porter de l'Espanyol Diego López.

Entre els projectes de la iniciativa, hi ha la creació d'un nou quiròfan al Centre Mèdic Emanuel, l'ampliació i dotació de mateial a l'Espai de Salut de Biombo, la creació de brigades de salut, la formació en prevenció de riscos i en mesures higièniques a la llar, entre d'altres.

Els assistents podran col·laborar de la iniciativa solidària amb un donatiu i entraran en un sorteig de la premis. Aquells que no hi puguin anar poden fer una aportació al compte de CaixaBank ES94 2100 0553 4502 0042 6514.

La 6a edició del sopar va reunir 24.000 euros que es van destinar al foment de l'educació a Guinea Bissau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.