La PAS organitza un diumenge solidari amb els animals amb activitats infantils i desfilades canines


  • Comparteix:

Les jornades seran als jardins de l'Hotel Sant Cugat

Les jornades seran als jardins de l'Hotel Sant Cugat

La Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) organitza aquest cap de setmana unes jornades solidàries amb els animals. El risc de pluja ha obligat a suspendre les activitats de dissabte, però les d'aquest diumenge seguiran endavant. Les jornades es faran als jardins de l'Hotel Sant Cugat, col·laborador de la proposta.

La desfilada de gossos en adopció serà una de les estrelles de la jornada a partir de les dotze del migdia. A la una, s'aturarà per donar pas a la xerrada de l'etòleg Ken Sewell sobre educació canina i a dos quarts de dues, es reprendrà.

La presidenta de la PAS, Joana Giménez, explica que l'objectiu de la jornada és donar visibilitat a l'entitat i sensibilitzar la ciutat que encara hi ha molta feina a fer en matèria de protecció d'animals.

Joana Giménez

Volem conscienciar la gent sobre la cura dels animals i aconseguir diners per sufragar les despeses de vacunació dels animals.


La PAS aprofitarà les jornades per recollir signatures per demanar a l'Ajuntament que s'esterilitzin totes les colònies de gats del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.