Veïns i comerciants de la plaça Pere San denuncien les pudors i brutícia que s'emmagatzema als contenidors


  • Comparteix:

Els contenidors mostren pancartes on es denúncia la manca de recollida de brossa i neteja.

Els contenidors mostren pancartes on es denúncia la manca de recollida de brossa i neteja.

Els veïns i comerciants dels voltants de la Plaça Pere San estan indignats amb les pudors que des de fa mesos pateixen a causa, asseguren, de la manca de buidatge dels contenidors soterrats que hi ha al costat del Mercat Vell. Afirmen que la brossa orgànica procedent dels paradistes s'emmagatzema dies i dies, convertint-se en un niu de brutícia, pudor i mosques.

Els contenidors soterrats de la plaça Pere San llueixen enganxats pancartes on es llegeix 'A mi no em netegen'. I és que des de fa mesos, veïns i comerciants denuncien que els contenidors no es buiden i que la brutícia i la brossa s'emmagatzema dies i dies, creant-se un niu de pudor, brutícia i mosques.

A més, les restes de pollastre, menuts i deixalles procedents de les parades del mercat vell són un esquer per les mosques que acaben omplint les botigues i comerços del voltant. Per tot, Carmen Chicote, del Kiosk, ha anunciat que si aquesta situació no se soluciona, posaran una denúncia a Sanitat:

Carmen Chicote

No es netegen mai. Només quan això peta. Posarem una denúncia a Sanitat. És inaguantable.


De fet, comerciants i veïns ja estan consensuant mesures de pressió ja que, diuen, han presentat diverses instàncies a l'Ajuntament sense que hagin rebut resposta. Pensen, fins i tot, portar la porqueria davant la porta mateix del consistori. Carme Chicote ha explicat que amb l'arribada de l'estiu, la ferum és ja inaguantable:

Carmen Chicote

Se m'omple la botiga de mosques. Pensem en tirar tota la brossa a terra i que els cotxes passin per damunt o portar-ho a l'Ajuntament.


Els comerciants han aprofitat el seguici de Festa Major per denunciar la situació al tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Joan Recasens, que els ha assegurat que intensificaran la recollida de brossa en aquest sector. Els comerciants, però, diuen que no estan disposats a esperar massa més amb aquestes pudors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.