La pastisseria Dolç, del carrer de Josep Puig i Cadafalch, guanya el premi al millor 'panettone' de l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Yann Duytsche és l'ànima de la pastisseria Dolç / Foto: Pastisseria Dolç

Yann Duytsche és l'ànima de la pastisseria Dolç / Foto: Pastisseria Dolç

La pastisseria Dolç, situada al carrer de Josep Puig i Cadafalch, ha guanyat el premi al millor 'panettone' artesà de l'Estat espanyol, que entrega el Gremi de Pastissers de Barcelona. L'establiment dirigit per Yann Duytsche des de fa una dècada ha estat la millor de les 22 pastisseries que s'han presentat al guardó i ha obtingut una puntuació de 578 punts sobre 700 possibles.

El certamen puntuava diversos aspectes d'aquest tradicional dolç nadalenc italià, un brioix fermentat de forma natural amb fruita confitada, com són la textura, l'aroma i el gust. Duytsche ha destacat a Cugat.cat que aquest producte s'ha popularitzat molt en els últims anys i cada vegada estira més la temporada abans i després de les festes de Nadal.

El pastisser, especialitzat també en la xocolateria, ha destacat l'alegria que suposa guanyar un premi d'aquestes característiques amb un producte molt especial.

Yann Duytsche

Hi ha la màgia de la textura i el gust, com evoluciona la fermentació natural. Es tracta de com es converteix un banal brioix en un producte excepcional.


En total, s'han presentat 66 propostes al concurs que el Gremi de Pastissers de Barcelona ha organitzat per primera vegada enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.