La pastisseria Dolš, del carrer de Josep Puig i Cadafalch, guanya el premi al millor 'panettone' de l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Yann Duytsche Ús l'Ónima de la pastisseria Dolš / Foto: Pastisseria Dolš

Yann Duytsche Ús l'Ónima de la pastisseria Dolš / Foto: Pastisseria Dolš

La pastisseria Dolš, situada al carrer de Josep Puig i Cadafalch, ha guanyat el premi al millor 'panettone' artesÓ de l'Estat espanyol, que entrega el Gremi de Pastissers de Barcelona. L'establiment dirigit per Yann Duytsche des de fa una dŔcada ha estat la millor de les 22 pastisseries que s'han presentat al guardˇ i ha obtingut una puntuaciˇ de 578 punts sobre 700 possibles.

El certamen puntuava diversos aspectes d'aquest tradicional dolš nadalenc italiÓ, un brioix fermentat de forma natural amb fruita confitada, com sˇn la textura, l'aroma i el gust. Duytsche ha destacat a Cugat.cat que aquest producte s'ha popularitzat molt en els ˙ltims anys i cada vegada estira mÚs la temporada abans i desprÚs de les festes de Nadal.

El pastisser, especialitzat tambÚ en la xocolateria, ha destacat l'alegria que suposa guanyar un premi d'aquestes caracterÝstiques amb un producte molt especial.

Yann Duytsche

Hi ha la mÓgia de la textura i el gust, com evoluciona la fermentaciˇ natural. Es tracta de com es converteix un banal brioix en un producte excepcional.


En total, s'han presentat 66 propostes al concurs que el Gremi de Pastissers de Barcelona ha organitzat per primera vegada enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notÝcia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

AvÝs important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniˇ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilĚlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelĚlar el dret de publicaciˇ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.