El Gospel Sant Cugat recapta més de 90.000 euros per a entitats benèfiques durant els seus primers vuit anys


  • Comparteix:

L'entitat ha posat sobre la taula la feina feta durant els vuit anys de vida

L'entitat ha posat sobre la taula la feina feta durant els vuit anys de vida

El Cor de Gospel Sant Cugat ha recaptat més de 90.000 euros amb concerts benèfics per a projectes i entitats socials durant els primers vuit anys de vida. A partir d'ara, l'entitat, formada per una vuitantena de cantaires, vol aconseguir nous col·laboradors i patrocinadors per continuar treballant i augmentar els diners que es destinen a fons solidaris.

Per fer-ho possible el cor ha creat una pàgina web i uns fulletons per explicar la seva tasca als possibles col·laboradors. Ho explica el responsable de la comissió de finances, Xavier Llansó.

Xavier Llansó

Si nosaltres hem fet sense cap col·laboració externa 90.000 euros amb aquests anys, què seríem capaços de fer per aquestes entitats que tant ho necessiten amb diversos 'partners'?


El Cor de Gospel Sant Cugat, dirigit per Erwyn Seerutton, ha actuat, entre altres, per recaptar fons a favor d'ASDI i Càritas Sant Cugat.

El proper concert que farà l'entitat serà el Gospel per l'Alzheimer a favor de la Fundació ACE el 27 de novembre a les sis de la tarda a la parròquia Sant Ildefons de Barcelona. El que es recapti amb el concert es destinarà a la compra d'instruments de música per als usuaris del Centre de Dia de Fundació ACE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.