Rangel culpabilitza l'anterior executiu del PP de la manca de policies a la comarca


  • Comparteix:

El delegat del govern a Catalunya diu que vetllarà perquè la manca de policies no augmenti la delinqüència

El delegat del govern a Catalunya diu que vetllarà perquè la manca de policies no augmenti la delinqüència

El delegat del govern central a Catalunya, Joan Rangel, ha responsabilitzat l'anterior executiu del Partit Popular de la manca de policies del cos estatal al Vallès Occidental. Rangel ha assegurat que el govern del PSOE intentarà reforçar la presència policial per evitar que s'incrementi la delinqüència a la comarca abans del desplegament dels Mossos d'Esquadra, previst per finals del 2006.

Joan Rangel reconeix que el Vallès Occidental està en una situació 'transitòria' entre la marxa de policies estatals i l'arribada dels Mossos d'Esquadra. El delegat del govern central a Catalunya culpabilitza d'aquesta situació a l'anterior govern del PP, i assegura que l'actual executiu intentarà reconduir la situació per evitar que la manca d'efectius provoqui un augment de la delinqüència a la comarca.

Joan Rangel

Hem d'abordar una situació complexa, evitant que es produeixi un augment de la delinqüència. Però la responsabilitat és de la gestió anterior.


El delegat del govern a Catalunya no ha concretat, malgrat tot, els termes d'un possible increment de les dotacions de policia estatal a la comarca abans del desplegament dels Mossos, previst pel novembre del 2006.

Recordem que en una reunió recent amb alcaldes del Vallès Occidental, el delegat es va comprometre a mantenir trobades individuals amb els responsables dels diferents municipis, per abordar la problemàtica ciutat a ciutat.

Rangel ha fet aquestes declaracions a Terrassa, en el transcurs d'una trobada amb l'alcalde de la ciutat, Pere Navarro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.