El Sant Cugat Centre Comercial tanca avui les celebracions del seu 20è aniversari


  • Comparteix:

Els robots han estat un dels elements centrals de la celebració del 20è aniversari del centre / Foto: Sant Cugat Centre Comercial

Els robots han estat un dels elements centrals de la celebració del 20è aniversari del centre / Foto: Sant Cugat Centre Comercial

Sant Cugat Centre Comercial i Oci celebra aquest dijous a les set de la tarda el vintè aniversari a la ciutat. Després de les activitats i sortejos per als clients del cap de setmana passat i l'anterior, es farà l'acte final amb l'entrega del cotxe elèctric del guanyador del concurs. La festa tindrà la presència de la model Verónica Blume. En acabar hi haurà un còctel per a tothom.

Per celebrar l'efemèride, el centre ha lliurat més de 1.500 premis en dos caps de setmana, entre ells un cotxe, iPhones 7, Apple Watches, Macbooks Air, viatges i un creuer. A més, el robot Reem ha visitat les instal·lacions i els més petits han après robòtica en els tallers gratuïts organitzats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.