Un pla d'obres millorarà els carrers i l'accessibilitat de l'Eixample Sud a partir del gener


  • Comparteix:

El carrer de Bergara, un dels que milloraran amb les obres / Imatge: Google Maps

El carrer de Bergara, un dels que milloraran amb les obres / Imatge: Google Maps

L'Eixample Sud viurà a partir de gener diverses obres per millorar l'accessibilitat al barri. Els treballs es duran a terme a dues zones: una delimitada pels carrers de Bergara i de Mariné, l'avinguda de Gràcia i el passeig d'Antoni Gaudí, i el mateix passeig d'Antoni Gaudí en tota la seva longitud.

Els carrers afectats per les obres a partir del 9 de gener són Mariné, Sant Eduard i Bergara, entre l'avinguda de Gràcia i el passeig d'Antoni Gaudí; i Sant Josep, Santa Teresa i Sant Salvador, entre Mariné i Bergara. Els treballs consistiran bàsicament en l'ampliació i l'arranjament de voreres, l'eliminació de 26 places d'aparcament, el desplaçament de fanals, el soterrament de les instal·lacions de telefonia i electricitat, la retirada d'arbrat i la formació de nous escocells.

No es preveu tallar el trànsit en aquesta zona durant els quatre mesos que han de durar els treballs. Sí que hi haurà restriccions d'estacionament als trams afectats.

Canvis al passeig d'Antoni Gaudí
L'actuació en aquesta via començarà al febrer i inclou millores de dos tipus. D'una banda, es repavimentarà l'asfalt i s'adequaran els parterres. De l'altra, s'hi faran actuacions de l'àmbit de parcs i jardins com poda d'arbrat, condicionament de parterres, replantació d'arbustos i instal·lació de passos pavimentats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.