L'anàlisi del contingut d'un contenidor de rebuig determina el reciclatge com una assignatura pendent


  • Comparteix:

L'acció ha tingut lloc a la plaça d'Octavià

L'acció ha tingut lloc a la plaça d'Octavià

L''Autòpsia dels residus' que s'ha fet aquest dissabte a la plaça d'Octavià ha reflectit, a través d'una mostra real del contingut d'un contenidor de rebuig, que els santcugatencs encara no separen la brossa correctament en els contenidors. Així, d'aquest experiment que forma part de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus se n'ha extret que només el 15% del que hi havia al contenidor era correcte.

La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha lamentat que el contenidor que s'ha utilitzat de mostra reflecteixi que la cultura del reciclatge encara no hagi arrelat del tot en la ciutadania.

Cristina Paraira

Hem trobat un contenidor de rebuig ple d'envasos, de residus orgànics i vidre. Creiem que això és una bona acció per millorar. No hem de triplicar feina. Amb petits gestos podem fer un món millor.


La iniciativa és una acció conjunta de consciènciació de l'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana de Barcelona que forma part de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Més activitats
Dissabte vinent la Rambla del Celler acollirà la R-Festa, la fira de la reparació i la reutilització a Sant Cugat. Els assistents hi trobaran productes de segona mà, parades d'establiments de restauració i reparació, activitats infantils i un taller de menjadors d'ocelles silvestre amb envasos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.