Sant Cugat demana a FGC que instal·li un ascensor a l'andana sentit Barcelona de l'estació de la Floresta


  • Comparteix:

Estació de la Floresta

Estació de la Floresta

Sant Cugat reclama a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que instal·li un ascensor a l'andana en sentit Barcelona de l'estació de la Floresta per garantir l'accessibilitat des de les dues bandes de la parada. Es tracta d'una moció original de la CUP-PC, ICV-EUiA i ERC-MES que ha estat esmenada per Convergència amb el suport de C's.

ESCOLTA-HO

L'esmena de Convergència ha servit perquè es descartés de l'aprovació del text una de les demandes de la CUP-PC i ICV-EUiA: la proposta que l'Ajuntament prengués el compromís d'execució de l'obra sense perjudici de la reclamació econòmica que pertoqués a FGC. Això ha suposat el xoc de parers entre el regidor de la CUP-PC i president del consell de barri de la Floresta, Ramon Piqué, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Ramon Piqué / Mercè Conesa

No és un caprici de la CUP ni d'ICV-EUiA. És una petició del col·lectiu de gent gran i d'altra gent del barri. / L'Ajuntament arriba fins on arriba. Posarem aquesta reclamació davant qui té la titularitat i la competència.


L'andana en sentit Sant Cugat està connectada amb la plaça de Josep Playà amb ascensor, mentre que des de l'altra andana només s'hi pot accedir a través d'una escala, fet que dificulta l'accessibilitat entre els dos punts a les persones amb mobilitat reduïda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.