El govern de l'EMD presenta un pressupost de 9,1 milions amb una inversió que aposta per l'espai polivalent


  • Comparteix:

Els terrenys que expropiarà l'EMD són davant de la Casa de la Vila / Foto: Google Maps 3D

Els terrenys que expropiarà l'EMD són davant de la Casa de la Vila / Foto: Google Maps 3D

El govern de CiU-Actuem a Valldoreix ha presentat en audiència pública l'esborrany dels pressupostos de 2017 que, amb 9,1 milions, creixen un 2,2% respecte l'any passat. Els comptes tornen a apostar en el capítol d'inversions per l'espai polivalent, que s'ampliarà amb l'expropiació, per 108.000 euros, del terreny que hi ha davant la Casa de la Vila. En inversions, es reserven 100.000 euros per a pressupostos participatius.

Els nous comptes, pendents d'aprovació, proposen 460.000 euros en inversió, apartat que creix un 8,7%. L'espai polivalent s'emporta el pessic més important amb l'expropiació d'uns terrenys que ara funcionen com a pàrquing per als valldoreixencs i els treballadors de l'EMD. Així, el govern posa fil a l'agulla a un projecte que vol 'ser un nou punt de centralitat' i que es completa amb la compra que es va fer del 'garden adjacent' a l'EMD. L'altre objectiu d'aquesta iniciativa és ampliar la zona de la plaça de l'Onze de Setembre, darrere de l'EMD, i connectar-la amb el terreny del 'garden' amb l'eliminació de les barreres arquitectòniques.

Altres projectes del capítol d'inversions són la conversió de la Nau de Cultura en un espai estable per acollir representacions teatrals (120.000 euros) i millores a l'escola Ferran i Clua (30.000 euros), al Biblioaccés Vall d'Or per ampliar horaris i en infraestructura informàtica (51.000 euros). També es preveu adquirir una màquina escombradora (180.000 euros), implementar el nou espai cultural que anirà a l'antic casal d'avis (6.000 euros), millorar l'Espai jove i comprar un autobús.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.