La repicada dels 25 anys de Bastoners aplega més de 100 persones en una jornada tacada per la pluja


  • Comparteix:

El ritme de Bastoners de Sant Cugat ha arribat aquest dissabte a tota la ciutadania amb una repicada popular amb un centenar de participants. La diada de celebració dels 25 anys de la colla s'ha completat al matí amb una ballada de swing i activitats per a la canalla. La mala notícia l'ha portat el temps, que ha obligat a suspendre les activitats de la tarda i vespre i totes les del diumenge. L'agrupació buscarà una nova data per reprendre la gresca.

La celebració del quart de segle de la colla ha servit per reconèixer la tasca de totes les persones que ho han fet possible i que hi ha repicat bastons. Ho ha explicat la membre de Bastoners Marta Dern.

Marta Dern

Aquesta celebració és una manera de fer arribar el ball de bastons a la gent de Sant Cugat i a més és una manera d'agrair la feina als que han passat per la colla.


Els santcugatencs han pogut participar de la cultura bastonera gràcies a les activitats que ha organitzat la colla, com la repicada. Un dels assistents, Octavi López, ha subratllat la capacitat de cohesió que té l'agrupació.

Octavi López

La gent de totes les edats pot ballar. La colla representa una possibilitat de fer xarxa i germanor a través d'un ball tradicional.


La pluja que ha caigut a la tarda ha obligat l'organització a anul·lar el toc bastoner, una mostra on les entitats de cultura popular de la ciutat havien d'actuar amb elements pròpiament bastoners, totes les activitats del vespre de dissabte i també les de diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.