Els veïns de l'avinguda Rius i Taulet denuncien la crema de cotxes i els actes vandàlics a les nits


  • Comparteix:

Els brètols han cremat 5 cotxes en dos mesos

Els brètols han cremat 5 cotxes en dos mesos

Un grup de veïns de la zona de l'avinguda Rius i Taulet i la plaça Rafael Casanova han entregat a l'Ajuntament més de 750 signatures denunciant la crema de vehicles i els actes vandàlics que es produeixen a les nits al seu barri. Els afectats acusen la policia de passivitat i no descarten organitzar patrulles veïnals si les autoritats no intervenen.

Els veïns afectats asseguren que en els últims dos mesos, els brètols han cremat cinc cotxes i han trencat els vidres de mols altres. Els fets es produeixen durant les matinades dels dies feiners, en el sector comprès entre la plaça Rafael Casanova i el CEIP Joan Maragall. Els veïns estan indignats amb la policia, perquè consideren que no persegueix als autors dels actes vandàlics. Per això, no descarten organitzar mobilitzacions i, fins i tot, formar patrulles veïnals per evitar que els fets es repeteixin. Ho diu un dels veïns afectats, Josep Castro.

Josep Castro

Creiem que la policia no està investigant els fets. Demanem responsabilitats a l'Ajuntament i, si no fan res, ens mobilitzarem i organitzarem patrulles de veïns.


A banda de la crema de cotxes, que es produeix sempre en dies feiners, els veïns d'aquest barri denuncien les baralles i les bretolades que es repeteixen les matinades dels caps de setmana a l'entorn de l'avinguda Rius i Taulet. El president de l'associació de veïns del barri de Sant Domènec, Àngel de Vicente, responsabilitza d'aquests fets als joves que tornen de les Carpes de Chic i que provoquen, segons els veïns, nombrosos desperfectes a les vivendes i els vehicles de la zona.

Àngel de Vicente

Les bretolades sempre passen entre les 3 i les 6 de la matinada, provocades per gent que torna de les Carpes. Els veïns han de protegir les seves cases i vehicles.


Els veïns afectats, que ja han denunciat els fets a la policia, es reuneixen avui amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, per exigir una resposta decidida de l'Ajuntament. En concret, els veïns reclamen que s'investigui seriosament la crema de cotxes i que es destini una patrulla de la policia a la sortida de les Carpes, els caps de setmana, per evitar que es produeixin aldarulls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.