L'Oficina del Voluntariat celebra cinc anys amb 700 voluntaris i la voluntat de créixer en qualitat


  • Comparteix:

Més de 700 persones s'ha fet voluntàries a la ciutat en els darrers cinc anys gràcies a l'Oficina del Voluntariat de Sant Cugat. L'oficina ha celebrat l'aniversari aquest dijous amb motiu del Dia Mundial del Voluntariat i amb un acte al Claustre, que ha concedit el Premi Nacional de Voluntariat de la Generalitat. L'Ajuntament ha valorat que la creació d'aquest servei hagi servit per reforçar el teixit associatiu.

La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, ha fet balanç d'aquests cinc anys i com la implicació dels santcugatencs ha permès evolucionar la tasca de l'oficina amb noves propostes.

Susanna Pellicer

Han passat més de 700 persones per l'Oficina del Voluntariat. Volem que siguin persones amb qualitat.


L'Oficina de Voluntariat de Sant Cugat va néixer el 2011 per vehicular les propostes dels ciutadans que volien ser voluntaris. Dos anys més tard, al 2013, es van ampliar els àmbits amb noves propostes educatives, culturals, esportives i mediambientals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.