La Fira de Nadal omple la plaça d'Octavià d'ambient i esperit nadalenc


  • Comparteix:

Els paradistes de la Fira de Nadal es mostren satisfets amb el funcionament de la particular fira de Santa Llúcia de Sant Cugat i destaquen el bon ambient que dóna a la ciutat. La fira està situada a la plaça d'Octavià fins el 24 de desembre de deu del matí a vuit del vespre, excepte els dijous al matí, i està formada per una desena de casetes de fusta amb oferta nadalenca de comerç local. El seu emplaçament al centre de la ciutat permet cobrir totes les necessitats de decoració de Nadal sense haver-se de desplaçar a altres llocs.

Els paradistes han posat en valor l'esperit nadalenc que aquesta fira aporta als més petits.

Paradistes

Trobo que és bonic i que la gent també agraeix tenir un lloc on anar a passejar i tenir-ho tot junt. / Molta feina i sobretot amb els nens súper feliços. / És Nadal i la gent busca regals. / Dóna un molt bon ambient a la ciutat.


Els assistents també s'han mostrat satisfets i han destacat que la fira ofereix idees per als futurs regals de Nadal i molts productes que no es troben habitualment a les botigues.

Assistents

Per començar a agafar idees pels regals de Nadal va molt bé. / És molt maco perquè hi ha moltes coses artesanes diferents a les que et pots trobar a les botigues.


Aquest divendres es va dur a terme la tradicional encesa de llums que va donar el tret de sortida a més de 170 activitats que ompliran la ciutat fins el 8 de gener. Es van encendre un total de 580 llums que iluminaran la ciutat durant tot el Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.