Els comerços santcugatencs encaren la campanya de Nadal amb optimisme


  • Comparteix:

Els comerços santcugatencs afronten amb optimisme la campanya de Nadal d'enguany i esperen millorar les vendes de la de l'any anterior. Per aquest motiu, alguns establiments han decidit ampliar l'horari i obrir també aquest diumenge, a més de posar en marxa alguns descomptes. En general, però, els comerciants opten per mantenir els preus i en tot cas rebaixar-los després de Reis. A més, també mantindran el mateix nombre de personal i alguns potser l'incrementaran puntualment durant els dies de màxima afluència.

En declaracions a Cugat.cat, els comerciants han explicat les seves estratègies de cara a la campanya nadalenca i s'han mostrat satisfets amb el seu inici.

Comerciants

Ampliem l'horari i obrim durant tots els dies. / Sembla que la gent està més animada, a més tenim uns productes en promoció i això també fa que la gent comenci a gastar una miqueta. / Obrim durant tots els dies de festa i hem agafat una noia nova per als caps de setmana i esperem que tot vagi molt bé. / Posem més sabates de vestir i decorem l'aparador.


Més enllà d'aquest diumenge, els establiments locals també podran apujar la persiana dimarts, dijous i diumenge i el dia 18, que són els festius fixats per la Generalitat.

Polèmica per les obres
Sant Cugat Comerç (StC) ha lamentat que, coincidint amb l'inici de la campanya de Nadal, aquest diumenge s'hagin efectuat talls de trànsit per obres als carrers de Rius i Taulet i de Francesc Moragas. L'associació ha criticat la regidora de Comerç i expresidenta de l'entitat, Mayte Pérez, per 'manca de diàleg' i ha demanat a la resta d'establiments que instin el govern local a canviar la data del tall de trànsit.

La regidora ha explicat a Cugat.cat que no hi ha hagut aquesta falta de comunicació amb l'entitat per evitar les afectacions. Pérez ha assegurat que el tall s'ha dut a terme en diumenge per reduir al màxim les complicacions en el trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.