El premi de periodisme d'investigació Ramon Barnils s'entrega avui al Born CCM


  • Comparteix:

Cartell de la cerimònia d'entrega de premis

Cartell de la cerimònia d'entrega de premis

El Grup de Periodistes Ramon Barnils entregarà els guardons del Premi Ramon Barnils de Periodisme d'Investigació aquest dimarts a les vuit del vespre al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona. En aquesta edició, es premiarà el millor reportatge inèdit amb 1.300 euros i el millor reportatge ja publicat amb 700.

És el segon any que el Grup Barnils promou aquest premi, que anys enrere havia atorgat el setmanari 'El Temps', amb la voluntat de reconèixer i estimular la pràctica del periodisme d’investigació. En aquesta ocasió, el Premi Barnils ha estat possible pel suport dels supermercats Bonpreu-Esclat, l’Ajuntament de Sant Cugat, el Col·legi de Periodistes, la DO Terra Alta, el Born CCM i el diari 'Ara'.

A les vuit del vespre, la Sala Moragues del Born CCM obrirà les portes per acollir l’acte, que tindrà l’actuació de la companyia teatral LaMinimal i música per amenitzar la vetllada. També hi haurà espai per a les reflexions sobre la figura de Ramon Barnils, el periodisme d'investigació i la situació del periodisme d'avui.

El jurat del premi d’enguany està integrat per Antoni Bassas ('Ara'), Josep Gimeno (Cugat.cat), Neus Bonet (degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya), Francesc Viadel (professor de Periodisme de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL), Helena López Vallejo (periodista a 'El Periódico') i Ferran Casas (president del Grup Barnils).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.