Ràdio la Floresta tornarà a emetre després d'un any de silenci


  • Comparteix:

Presentació de la nova programació de Ràdio la Floresta

Presentació de la nova programació de Ràdio la Floresta

Ràdio la Floresta tornarà a emetre a partir d'aquesta setmana al 90.0 FM després d'un any sense fer-ho, ja que va haver de deixar l'espai que tenia llogat a la UREF per no poder assumir les condicions econòmiques. Aquesta emissora 'lliure i comunitària', que ara està establerta a l'antiga poperia del districte, rebatejada com a Restaurant 90.0, presenta una graella amb programes informatius, d'altres fets per canalla, espais temàtics i també de caràcter reivindicatiu. La nova etapa d'aquest mitjà s'ha presentat aquest dissabte al vespre en una trobada al restaurant que acull l'estudi amb una trentena de persones.

Malgrat alguns parèntesis, Ràdio la Floresta va estar emetent durant cinc anys i ara, tot i les dificultats econòmiques, reprendrà el seu camí gràcies a la cessió d'espai desinteressada que fa el Restaurant 90.0. El fundandor i impulsor de la iniciativa, el periodista Dionisio Giménez, ha explicat que l'objectiu d'aquest mitjà és oferir un altaveu als florestans.

Dionisio Giménez

És una ràdio amb ambició local i transversal perquè els veïns puguin venir a fer els seus programes. És un mitjà on poden dir el que pensen.


La festa d'inauguració de Ràdio la Floresta ha tingut la música en directe de Zëks Efíz i Gdegato.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.