Les activitats esportives marquen, un any més, la Festa Major de La Floresta


  • Comparteix:

Els actes centrals de la festa arriben el proper cap de setmana

Els actes centrals de la festa arriben el proper cap de setmana

Una nova edició de la Marató de Futbol Sala dóna aquest cap de setmana el tret de sortida als actes de la Festa Major de La Floresta, que s'allargarà fins el 25 de juliol. La tradicional cursa popular, el teatre i els concerts per a tots els gustos completen la programació d'una festa que tindrà com a pregonera l'actriu Mercè Arànega.

Les activitats esportives tenen un paper destacat a la Festa Major del districte de La Floresta, que comença aquest dissabte amb la 22ena. edició de la Marató de Futbol Sala. Aquesta activitat, com la cursa popular que es farà el proper diumenge i que enguany arriba a la 21a. edició, són algunes de les propostes més consolidades de la festa, com explica un dels organitzadors, Xavier Sans.

Xavier Sans

La cursa és una de les activitats més tradicionals. La resta d'activitats esportives s'organitzen amb la col·laboració de les entitats.


A banda dels esports, la festa inclou un muntatge a càrrec de l'Agrupació Teatral de La Floresta, un espai d'activitats infantils i, per primera vegada, un dels actes de 'La Nit més Jove'. A més, es farà la trobada de paellers, una cantada d'havaneres i concerts, com el que oferirà el conjunt de jazz Fuascat Band la nit del dijous 22 de juliol.

Xavier Sans explica que un dels reptes d'aquesta festa és aconseguir augmentar la participació dels veïns del districte.

Xavier Sans

Potenciar i augmentar la participació. Per això, incorporem noves activitats i recuperem algunes que s'havien perdut.


Durant sis dies, entre el 17 i el 25 d'aquest mes, els veïns de La Floresta podran participar en un total de 17 activitats, per a públics diversos, des del més petits fins a la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.