Sant Cugat es mulla una altra vegada per l'Esclerosi Múltiple


  • Comparteix:

Les piscines de Valldoreix i la Floresta obren els seus carrils per aquesta iniciativa solidària

Les piscines de Valldoreix i la Floresta obren els seus carrils per aquesta iniciativa solidària

Sant Cugat se suma aquest diumenge a la campanya 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple'. Aquest any, les persones que vulguin participar d'aquesta iniciativa solidària, ho podran fer a les piscines de La Floresta i Valldoreix. Recordem que l'objectiu de la jornada, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, és informar sobre aquesta malaltia neurodegenerativa i recollir fons per finançar el projecte de formació i inserció laboral d'aquests malalts.

Un any més, Sant Cugat es mulla i torna a participar en aquesta campanya solidària amb les persones afectades per esclerosi múltiple.

Enguany, els interessats podran anar a remullar-se i nedar a la piscines de la Floresta i Valldoreix, que posaran els seus carrils a disposició de tots els voluntaris que se sumin a aquesta iniciativa solidària. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple les perspectives són molt bones ja que, igual que l'any passat, hi ha 600 piscines que ja s'han adherit a la iniciativa. Escoltem Núria Fuster, relaciones externes de la Fundació.

Núria Fuster

Estem molt contents perquè tenim les mateixes adhesions que l'any passat i perquè sembla que farà bon temps i això vol dir més gent a les piscines.


Fuster ha explicat també que l'objectiu d'aquesta iniciativa és informar i conscienciejar la població sobre aquesta malaltia inflamatòria del sistema nerviós, però que també serveix per recollir fons que permetin tirar endavant els projectes engegats per la Fundació, com els hospitals de dia i un centre de treball per a persones afectades per aquesta malaltia.

Núria Fuster

Si disposem del centre de treball i els hospitals de dia és gràcies a aquesta campanya però ara ens cal ampliar les places perquè la demanda és creixent.


Recordem que l'Esclerosi Múltiple és una malaltia del sistema nerviós central que provoca, entre d'altres coses, problemes de visió, manca de sensibilitat i de força muscular o alteracions de les funcions motores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.