L'Ajuntament compra un radar mòbil per reduir les infraccions de trànsit


  • Comparteix:

L'aparell, que ha costat 27.000 euros, entrarà en funcionament en breu

L'aparell, que ha costat 27.000 euros, entrarà en funcionament en breu

La policia local de Sant Cugat comptarà, en breu, amb un nou radar mòbil que permetrà detectar amb més facilitat les infraccions viàries que es produeixin al municipi. Aquest aparell, que ha costat prop de 27.000 euros, pot ser utilitzat per un sol agent i permet accedir a carrers estrets als que fins ara, amb el radar mòbil incorporat a un vehicle, no es podia arribar.

La comissió de govern de l'Ajuntament ha donat llum verda a la compra d'un radar mòbil que permetrà, a la policia local, disposar durant tot l'any d'un aparell per detectar les infraccions de trànsit.

I és que fins ara, els agents locals només podien disposar durant 3 mesos d'un radar mòbil que cedia la Direcció General de Trànsit fruit d'un conveni amb el consistori. Ara, aquest nou aparell de propietat municipal permetrà lluitar durant tot l'any contra les infraccions viàries. Així ho ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau.

Jaume Tubau

La finalitat és detectar les actituds incorrectes que fan alguns conductors de la nostra ciutat.


Tubau ha afegit també que es tracta d'un aparell amb nombroses avantatges ja que, pel seu tamany, pot fer-lo servir un sol agent i això permet accedir a molts més carrerons als que, fins ara, amb cotxe, no podia arribar-s'hi.

Jaume Tubau

Té molts aventatges, perquè és de la nostra propietat, encaixa amb el pressupost que teníem i pot anar amb un sol agent i arribar a més llocs que fins ara.


La compra d'aquest radar per part de l'Ajuntament arriba després que l'equip de govern hagués arribat a un acord amb els municipis veïns de Rubí i Sant Quirze per adquirir un radar més car incorporat a un vehicle. L'aparició d'aquest nou aparell però, ha possibilitat a aquestes tres ciutats comprar-se un radar propi cada una i poder-ne disposar tot l'any.

L'aparell, que ja estat provat amb èxit per l'empresa responsable, entrarà en funcionament en breu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.