Amics de la Gent Gran celebra el dinar de Nadal amb una quarantena de persones


  • Comparteix:

Una quarantena de persones, entre voluntaris i membres de l'entitat, han participat aquest dissabte al dinar anual de l'Associació d'Amics de la Gent Gran a l'Hotel Qgat. La delegació santcugatenca, nascuda fa tres anys, és una de les 11 a Catalunya que organitzen aquests àpats, que volen oferir una trobada per les festes nadalenques a les persones amb risc de soledat no desitjada.

L'associació es dedica durant l'any a oferir acompanyament als membres mitjançant els voluntaris, que es fan càrrec d'una persona gran, amb el qual estableixen un vincle d'amistat i confiança. Una de les voluntàries de l'Associació, Gemma Planas, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una activitat molt especial per als participants.

Gemma Planas

Només cal veure'ls la cara i els ulls. Alguns fan uns detalls i felicitacions. Les fotos ho diuen tot.


Els beneficiaris han expressat emoció i agraïment per una iniciativa d'aquesta mena.

Participants

M'agrada veure'ls al cap d'un any, és tan simpàtic tothom i tan atent, és una meravella. / No havia vingut mai i m'agradaria tornar-hi si m'hi conviden.


Durant els propers dies, els voluntaris també entregaran el regal de Nadal que han preparat per a la seva parella. A l'acte, hi ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.