S'exhaureixen les entrades per al Camí de Justícia i els organitzadors obren llista d'espera


  • Comparteix:

Edició 2012 del Camí de Justícia

Edició 2012 del Camí de Justícia

El 12è Camí de Justícia ha exhaurit les entrades per cobrir l’itinerari que va fer Berenguer de Saltells, de Cerdanyola a Sant Cugat, per assassinar l’abat Biure la Nit de Nadal de 1350. Els Museus de Sant Cugat han obert una llista d'espera per a les persones que s'han quedat sense tiquet. Els interessats en aquesta iniciativa, que arrencarà aquest divendres a tres quarts de set del vespre des del museu cerdanyolenc de Ca n'Ortadó, poden trucar al 93 675 99 51.

La sortida finalitzarà a dos quarts de dotze de la nit al Claustre del Monestir. La marxa nocturna s'acompanyarà d'un sopar medieval lleuger i una funció de 'Pedra i Sang'.

Els assistents partiran del Museu Ca n’Ortadó, ubicat a la plaça de Sant Ramon, 23-24, de Cerdanyola. Per dur a terme l'activitat, que és gratuïta, cal dur roba i calçat adequat per fer senderisme i un lot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.