El Baobab no obrirà la nit de Nadal


  • Comparteix:

El propietari del bar Baobab, Halassane N'Diaye

El propietari del bar Baobab, Halassane N'Diaye

El bar Baobab, situat al carrer Major, finalment no obrirà la nit de Nadal més enllà de les onze. El propietari, Halassane N'Diaye, assegura que no li han donat prou temps des de l'Ajuntament per habilitar el local amb les mesures requerides per aixecar la persiana fora de l'horari establert. N'Diaye ha decidit tancar per evitar els problemes de l'any passat.

La nit de Nadal de l'any passat, l'establiment va rebre una sanció del consistori per la queixa d'un veí pel soroll. Per aquest motiu, Halassane N'Diaye havia demanat un permís a l'Ajuntament per obrir més enllà de les onze. El propietari es queixa del poc temps que li han donat per habilitar el local.

Halassane N'Diaye

Era un temps massa curt. D'un dia per l'altre, fer una cosa avui per tenir el resultat demà és una mica complicat.


L'obertura del Baobab la nit de Nadal és una tradició arrelada a la ciutat, segons el seu propietari. L'establiment ha treballat cada 24 de desembre a la nit des que va aixecar la persiana fa 27 anys. Cap veí no s'havia queixat mai fins l'any passat.

Halassane N'Diaye

La joventut feia al bar les mateixes coses que feia fa anys al carrer: cantar cançons de Nadal i punt. Mai durant tots aquests anys s'havia queixat cap veí. La majoria de veïns no sabien que venien aquí a cantar.


Unes 150 persones es van concentrar l'any passat per donar suport al Baobab després de rebre l'expedient sancionador l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.