Diversos santcugatencs han patit en els últims dies una estafa telefònica


  • Comparteix:

Els estafadors truquen en nom d'una missatgeria i conviden a trucar a un número 807

Els estafadors truquen en nom d'una missatgeria i conviden a trucar a un número 807

La policia local ha alertat d'una estafa telefònica que s'està produint en els últims dies a la nostra ciutat. Uns desconeguts truquen a un domicili, suposadament en nom d'una empresa de missatgeria, i expliquen que per recollir un paquet cal trucar a un número de telèfon 807, de tarifa especial. Aquesta estafa ha afectat ja a diverses persones de la nostra ciutat.

Els estafadors truquen als domicilis en nom d'una empresa de missatgeria anomenada 'BJP'. Pregunten pel titular del domicili i expliquen que, per recollir un paquet, s'han de posar en contacte amb la seu santcugatenca de la missatgeria trucant a un telèfon de tarifa especial, que comença per 807. Ho explica una de les persones afectades per l'estafa, Montserrat Braquets.

Montserrat Braquets

Truquen i diuen que són d'una missatgeria i que tenen un paquet per a tu. Has de trucar a un telèfon 807 i concertar una hora per anar a recollir-lo.


Quan les víctimes de l'estafa truquen al telèfon 807, els atèn un contestador que els obliga a esperar minuts i minuts, mentre la tarifa telefònica va pujant.

Montserrat Braquets

Jo he trucat perquè no em pensava que fos una estafa. Surt un contestador i després et fan esperar minuts i minuts.


La policia local ha confirmat que, en els últims dies, diverses persones de la nostra ciutat han denunciat aquesta mateixa estafa telefònica. El telèfon al qual et fan trucar és el 807 54 34 21.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.