Els Reis d'Orient repartiran 300 kilos de caramels a la cavalcada de Valldoreix


  • Comparteix:

Els Reis Mags tornen un any més a Valldoreix

Els Reis Mags tornen un any més a Valldoreix

Els Reis d'Orient tornaran a Valldoreix per oferir una cavalcada pels principals carrers de l'EMD. Ses Majestats repartiran 300 kilos de caramels des de les carrosses de la comitiva reial.

Les activitats per rebre els Reis començaran a dos quarts de sis, a la plaça de Maria Sabater, amb propostes per als infants. Un quart d'hora més tard, començarà la cavalcada a la intersecció entre el carrer de Sant Albert i l'avinguda de Jacint Verdaguer.

La comitiva passarà per la plaça de Mas Roig, l'avinguda de Jacint Verdaguer, el passeig de l'Oreneta, plaça dels Ocells, l'avinguda de l'alcalde Ramon Escayola i el passeig del Nard. La ruta acabarà a la plaça de Maria Sabater, on els Reis faran l'ofrena al nen Jesús a l'església de l'Assumpció.

Cavalcada solidària
Els Reis d'Orient també visitaran aquelles persones amb dificultats de mobilitat o d'edat. La tarda de la cavalcada, el rei Melcior i dos patges portaran joguines, llibres i pel·lícules, etc. als usuaris i residents dels centres d'ASDI, de la residència de la Cooperativa Estel de la Fundació Jeroni de Moragas i del Centre GURU. Un dia abans, la comitiva farà parada a les llars d'avis Jardins de Valldoreix, Virgen de la Puerta, Residència Vila de Valldoreix, Centre Rossinyol i Centre Díaz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.