El Quinto es consolida un any més amb alta assistència i reparteix més d'11.000 euros en premis


  • Comparteix:

El Quinto tanca la 14a edició amb problemes d'espai per la gran assistència

El Quinto tanca la 14a edició amb problemes d'espai per la gran assistència

La 14a edició del Quinto de Nadal, organitzat per Cal Temerari, ha tancat aquest dimecres un any més amb una alta assistència de participants que ha provocat cues per entrar-hi i problemes d'espai. L'organització valora la consolidació de la tradicional cita nadalenca a la ciutat, però creu que cal treballar de cara a l'any que ve per trobar un lloc adient per satisfer la demanda. Enguany, el Quinto, que estrenava ubicació a l'Envelat del parc Ramon Barnils, ha completat l'aforament, de gairebé 800 persones, en més d'una ocasió durant els cinc dies que ha tingut lloc i ha repartit més d'11.000 euros en premis.

La membre de l'organització del Quinto Anna Montull ha explicat a Cugat.cat que l'espai és el principal aspecte a millorar l'any vinent.

Anna Montull

Potser a causa d'aquest èxit ens hem trobat amb problemes d'espai. En aquest sentit, nosaltres no volem atribuir la culpabilitat a aspectes de seguretat ni de la organització, sinó que simplement creiem que l'espai és un tema a treballar, perquè l'any que ve es pugui fer en unes millors condicions.


El també organitzador de l'activitat Julià Mestieri ha comparat la ubicació d'aquest any amb la de l'any passat al pav 2 de la Rambla del Celler, on hi havia menys cadires per jugar però més espai.

Julià Mestieri

L'any passat, al pavelló sí que hi va haver algun moment en què vam haver de tancar l'aforament a 950 persones, però sense arribar que es fessin cues. Aquí a l'Envelat, com que hi ha molta més superfície jugable i menys per estar-s'hi esperant, hem hagut de tancar l'espai abans i s'han creat cues.


Cal Temerari ha agraït a la cinquantena d'entitats locals que han participat en la iniciativa i també ha destacat que enguany hi ha hagut moltes més cotorres que cantessin Quinto, fet que pràcticament ha suposat la paritat entre homes i dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.