Ada Parellada i els guanyadors del premi al millor croissant de l'Estat obriran una xurreria a Sant Cugat


  • Comparteix:

El negoci s'ubicarà a les antigues instal·lacions de la xurreria La Moderna

El negoci s'ubicarà a les antigues instal·lacions de la xurreria La Moderna

La xurreria Comaxurros obrirà al número 37 del carrer del Carme, a tocar del carrer de Santiago Rusiñol, el mes que ve. L'establiment, impulsat per Lluís Estrada i Marc Muñoz, de la pastisseria Canal de Barcelona, que ha guanyat el premi al millor croissant de l'Estat 2016, i la xef Ada Parellada, és el segon a Catalunya.

En el catàleg de la xurreria s'hi poden trobar farcits i cobertures originals i creatives que tenen l'objectiu de prestigiar el producte. Lluís Estrada ha explicat a Cugat.cat que han aprofitat l'oportunitat d'un local que estava molt ben situat per fer 'un cop de cap' i decidir-se a obrir un nou Comaxurros. Segons Estrada, la col·laboració amb Parellada ve de l'interès de la xef per obrir un local d'aquestes característiques mentre mantenen els seus negocis originals.

Segons Estrada, el projecte vol demostrar el potencial del producte.

Lluís Estrada

Volem tenir una bona base de farina, aigua i sal, però fregida amb oli verge extra. Després cal posar-hi coses damunt. Com que som pastissers hi posem la part dolça, però també es pot fer salada.


Algunes de les opcions més curioses són salades, com els xurros amb salsa brava. A la carta també hi ha bunyols, donuts, orxates i patates fregides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.