La ruta de Pessebres de l'Ateneu acosta al públic una tradició molt viva


  • Comparteix:

Una trentena de persones han descobert els pessebres que formen part de la ruta que organitza l'Ateneu i que recorre les llars que mantenen la tradició de reproduir el naixement del nen Jesús. El recorregut ha estat acompanyat pel ritme de l'Escola de Música Tradicional (EMT), que ha interpretat nadales per amenitzar la ruta.

Es tracta d'una activitat gratuïta que organitza l'Ateneu que també és l'impulsor del concurs de pessebres i que circula pel carrer de Sant Domènech, la plaça de Sant Pere, el carrer de Santiago Rusiñol, el carrer del Carme i després enfila la Rambla del Celler cap a la plaça de Barcelona.

L'activitat, consolidada a la ciutat, atreu visitants d'altres localitats de la comarca. Ho han explicat a Cugat.cat la Rosa i l'Asunción.

Assistents

Ens van dir que vinguéssim a veure que era molt bonic i ens agrada molt. Ajunta a la gent i l'anima, haurem de dir a Sant Quirze que ho facin també.


Alguns dels visitants han destacat la qualitat de les peces que es poden veure als carrers de Sant Cugat, com ha explicat Pol Gascón, un dels assistents.

Pol Gascón

N'hi ha alguns que estan molt treballats, semblen professionals. Està molt bé que es conservi la tradició.


La ruta ha començat a la plaça de Sant Pere i ha acabat al pessebre de la plaça de Barcelona.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.