Els Reis Mags tenen cita avui al parc de l'Arborètum amb els nens de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'helicòpter de Ses Majestats els Reis d'Orient portarà aquest dijous Melcior, Gaspar i Baltasar fins l'Arborètum des d'on iniciaran el recorregut pels carrers del centre de Sant Cugat. L'arribada serà a les cinc de la tarda i el recorregut i els horaris seran els habituals fins arribar a les vuit del vespre a la plaça de Barcelona, on es recolliran totes les cartes. Allà es donaran a conèixer els guanyadors del 17è concurs de carrosses de la cavalcada que organitza l'associació Amics dels Veterans i de la Regalèssia.

La cavalcada avançarà per l'avinguda del Pla del Vinyet, el carrer de Francesc Moragas, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer Major, el passeig de Francesc Macià i el carrer de Santiago Rusiñol, entre d'altres. A dos quarts de set està prevista l'Adoració del Nen Jesús a la plaça d'Octavià i el final del recorregut serà novament a la plaça de Barcelona, a les vuit del vespre.

Per segon any consecutiu, els organitzadors repartiran uns 40 quilos de caramels a cada carrossa. Com ja és habitual aquestes no podran llançar caramels al pas pels carrers de Santa Maria i de Santiago Rusiñol, per motius de seguretat. El membre de l'entitat Joan Gómez posa en valor les característiques del recorregut acordat amb l'Ajuntament.

Joan Gómez

Es recorre tot el centre de la ciutat, la part històrica. Sempre hem intentat passar pels carrers més emblemàtics, no fugir del millor poble.


Els organitzadors asseguren que la cavalcada no presenta cap novetat en aquesta edició perquè 'és un any de transició'. De cara al 2018 es preveuen 'canvis', però els organitzadors no han volgut donar cap detall ja que les idees estan encara en una fase embrionària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.