El pessebre de la plaça de Barcelona es lleva el Dia de Reis amb missatges reivindicatius d'Arran Sant Cugat


  • Comparteix:

Els missatges reivindicatius que han aparegut en les figures del pessebre / FOTO: Arran Sant Cugat

Els missatges reivindicatius que han aparegut en les figures del pessebre / FOTO: Arran Sant Cugat

Les figures del pessebre de la plaça de Barcelona han aparegut el matí del Dia de Reis amb missatges reivindicatius en suport a l'acampanya d'acollida de persones refugiades. Arran Sant Cugat signa l'acció, que havia instal·lat cartells a favor de l'avortament lliure i gratuït, contra els desnonaments i per una feina digna. L'Ajuntament ha retirat els missatges al migdia.




'A mi també m'han desnonat' és el cartell amb què s'ha despertat aquest divendres el Nen Jesús del pessebre. Maria lluia un altre que deia 'Jo també avortaria' i Josep afirmava 'No vull regals, vull una feina digna'. Els Reis també eren portadors de missatges com 'Per nosaltres', 'No hi ha fronteres' i 'Refugees Welcome'.

Des de fa uns anys l'Ajuntament coordina el pessebre de Sant Cugat, fet amb figures propietat dels veïns de la plaça de Barcelona. La vigilància de l'espai, segons van comunicar fonts municipals el dia de la inaguració, es fa els dies laborables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.