'Figuretes i cançons' transporta els més petits al món nadalenc dels pastorets


  • Comparteix:

Una vintena de nens i nenes de la Companyia Infantil i Juvenil de Teatre de Sant Cugat ha portat aquest dissabte al Centro Popular Andaluz (CPA) una visió diferent d''Els pastorets' per apropar-los als més petits. La companyia ha interpretat l'espectacle 'Figuretes i cançons', que transporta l'espectador a un món màgic on les figures del pessebre cobren vida i interactuen amb l'exterior. Durant l'obra, també s'han cantat nadales que han omplert l'escenari d'esperit nadalenc.

La directora del muntatge, Teresa Canas, que ha actualitzat l'obra que va crear el seu pare, Eugeni Canas, l'any 1958, ha explicat a Cugat.cat la importància d'haver recuperat aquesta obra.

Teresa Cana

Ja que tenim una companyia infantil i juvenil. volem recuperar aquests pastorets ja que són molt especials i estan escrits per nens i fets per nens.


El muntatge es podrà veure també aquest diumenge a les sis de la tarda, i les entrades tenen un preu de sis euros en venda anticipada i vuit a taquilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.