Els empleats de l'Hospital de Terrassa, integrat al CST, faran una vaga cinc dies a partir del 23 de gener


  • Comparteix:

L'Hospital de Terrassa és un dels hospitals comarcals de referència

L'Hospital de Terrassa és un dels hospitals comarcals de referència

El comitè d'empresa del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), on s'integren l'Hospital de Terrassa i la Unitat Assistencial del CAR, ha presentat aquest dimarts una convocatòria de vaga de cinc dies que arrencarà el 23 de gener. La protesta consistirà en aturades de dues hores que afectaran tots els torns. Amb l'actuació els empleats mostren l'oposició al pla d'empresa aprovat pel consell de govern del consorci que implica, diuen, retallades als drets laborals.

L'empresa apunta que el pla d'empresa és necessari des que la Generalitat va suspendre l'autonomia de gestió del consorci. El govern va prendre aquesta mesura el desembre passat pel dèficit de pressupost del CST. Els representants dels treballadors apunten que en funció de com es desenvolupi la protesta la convocatòria de vaga es pot fer cada setmana.

El Consorci Sanitari de Terrassa és una entitat pública de la Generalitat, l'Ajuntament de Terrassa i la Fundació Sant Llàtzer, i formada per centres d'atenció primària, l'Hospital de Terrassa i la Unitat Assistencial del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, entre d'altres equipaments.

La plantilla té 2.500 professionals que atenen més de 200.000 ciutadans del Vallès Occidental. 1.800 treballadors operen a l'Hospital de Terrassa i 30 més a la unitat assistencial del CAR, ubicada a l'avinguda de l'alcalde Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.