Amics de la UNESCO enviarà aquest estiu dues persones a Roman per supervisar la construcció d'un dispensari


  • Comparteix:

L'entitat ja ha formalitzat 100 apadrinaments de nens romanesos

L'entitat ja ha formalitzat 100 apadrinaments de nens romanesos

Dos membres de l'associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat viatjaran en breu a la localitat romanesa de Roman per supervisar les obres de construcció d'un edifici amb un dispensari i una escola per a nens amb retard escolar, un projecte finançat per l'entitat. A més, l'associació ja ha aconseguit apadrinar a un centenar de nens i nenes d'aquesta població romanesa.

Controlar les obres i els apadrinaments de nens serà la feina que faran les dues persones de l'associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat que aquest estiu viatjaran a la població romanesa de Roman. Els 9.000 euros recollits en el sopar benèfic celebrat l'11 de juny ja han arribat a Romania, on el franciscà italià Roberto Paretti, serà l'encarregat d'administrar-los.

Llorenç Batchallí, president de l'associcació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, està satisfet amb la quantitat de diners recollida.

Llorenç Batchellí

Seran pocs diners, potser sí, però esperem que amb el que puguem treure d'aquí i de fora siguin suficients perquè es pugui fer el que es pretén.


Els diners recaptats han servit per comprar uns terrenys al nord de Roman on es construirà un edifici amb un dispensari i aules per a nens amb retard escolar. A més d'aquesta quantitat, cada mes es recullen 18 euros per cada nen apadrinat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.