Augmenta un 47% el nombre d'usuaris de Bicibox a Sant Cugat al 2016


  • Comparteix:

Bicibox està present a la ciutat des del 2012 / Foto: Localpres

Bicibox està present a la ciutat des del 2012 / Foto: Localpres

Un total de 771 santcugatencs han utilitzat el servei de Bicibox durant el 2016, fet que suposa un increment del 47% respecte l'any anterior. El servei creix un 31% també en nombre de places i arriba a un total de 119, amb els nous mòduls instal·lats a la ZEM de la Guinardera i al futur aparcament de bicicletes del carrer d'Andana. En total, Bicibox tanca l'any amb més de 21.000 bicicletes estacionades, un 24% més que el 2015, en 12 mòduls instal·lats.

Pel que fa al nombre de bicicletes estacionades, Bicibox ha tancat l'any amb 21.158 vehicles, 4.086 més que al 2015. A més, Sant Cugat és un dels municipis on l'empresa està duent a terme una prova pilot d'aparcament de bicicletes de gran capacitat, juntament amb Sant Boi de Llobregat.

El servei de Bicibox és un servei públic d'aparcament segur de bicicletes, gestionat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.